Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.07302.004K
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 mei 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8952
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-05-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 11:34:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf

Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA
Meer>>>

Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf.
Since its inception, Acer has evolved from a manufacturing powerhouse to a globally recognized computer brand, marketing world-class IT products and services. Acer's complete range of IT products is designed to enhance work efficiency and quality of life, while granting an easy, hassle-free user experience.
Korte samenvatting Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA
Lange samenvatting Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf :

Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Hard disk U320-73GB 10K rpm 80 pin SCA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X