Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.05003.002
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17548
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:35:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM) :
De korte redactionele beschrijving van Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM)

Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM) (5 pcs)
Meer>>>

Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM).
One space-saving AIT-2 Cartridge holds Up to 50GB native, 130GB compressed and AME tape technology come together, in the AIT Format to deliver a remarkable combination of High reliability and High recording density.
Korte samenvatting Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM):
Deze korte samenvatting van de Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM), 130 GB, 110 kA/m, AME, 8 mm, 230 m, 5,3 µm
Lange samenvatting Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM) :

Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM). Capaciteit met compressie: 130 GB, Magnetische coërciviteit: 110 kA/m, Filmtype: AME. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 230 m, Dikte tape: 5,3 µm. Totale opslagcapaciteit: 50 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Tape Media AIT-2 Turbo 50GB w MIC (WORM), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
130 GB
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
110 kA/m
Filmtype
The type of film e.g. 35 mm, DLT.
AME
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
230 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
5,3 µm
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
50 GB
X