Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.04003.001
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27924
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:29:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) :
De korte redactionele beschrijving van Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)

Tape Media AIT-1 Turbo 40GB w/o MIC
Meer>>>

Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs).
AIT Turbo, enhancing both capacity and speed of earlier AIT generations delivering the same highly reliable and industry leading 8mm AIT format and technology.
Korte samenvatting Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs):
Deze korte samenvatting van de Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs), 104 GB, 6 Mbit/s, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) :

Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs). Capaciteit met compressie: 104 GB. Overdrachtssnelheid: 6 Mbit/s. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 186 m, Dikte tape: 6,6 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 62,5 x 15 mm, Totale opslagcapaciteit: 40 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer AIT1-Turbo 40GB data cartridge w/o MIC (5 pcs), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
104 GB
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 Mbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 32 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
186 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,6 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
74 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 62,5 x 15 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
40 GB
X