Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DAT72 36GB data cartridge (5pcs)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.03603.001
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27200
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 okt 2017 17:32:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette :
De korte redactionele beschrijving van Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette

DAT72 36GB data cartridge (5pcs)
Meer>>>

Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette.
High-coercivity ceramic armour metal particles offer stability and low error rate. Ultra-thin coating technology allows for tape thickness as this a 5.3 pm and tape length up to 170m for high data storage capacity. Compact data cartridge is highly reliable, using the DDS cartridge standard. Uses aramid film for the base film, which allows stable data recording and playback, suitable for long-term storage & archiving.
Korte samenvatting Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette:
Deze korte samenvatting van de Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs), Tapecassette, 72 GB, 195 kA/m, 15 - 55 °C, 10 - 80 procent, 5 - 32 °C
Lange samenvatting Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette :

Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs). Soort tape: Tapecassette, Capaciteit met compressie: 72 GB, Magnetische coërciviteit: 195 kA/m. Tape-maat: 3,81 mm, Tape-lengte: 170 m, Dikte tape: 5,3 µm. Afmetingen (BxDxH): 73 x 54 x 10,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 36 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer DAT72 36GB data cartridge (5pcs) Tapecassette, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Soort tape *
Tapecassette
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
72 GB
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
195 kA/m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,81 mm
Tape-lengte
Tape Length
170 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
5,3 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
42 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
73 x 54 x 10,5 mm
Totale opslagcapaciteit
36 GB
X