Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Power
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PS.PSDE5.B02
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14651
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:49:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC :
De korte redactionele beschrijving van Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC

AcerPower Sd
Meer>>>

Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC.
Door middel van de Acer Power Sd desktop-pc's, een reeks minitower-systemen speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven, heeft Acer een traditie opgebouwd in het aanbieden van betaalbare maar krachtige desktop-computeroplossingen die beantwoorden aan de prestatievereisten van de huidige bedrijfswereld waarin de concurrentie moordend is. De nieuwe AcerPower Sd is voorzien van de nieuwste technologische snufjes en biedt het vermogen en de functionaliteit die nodig zijn om te kunnen werken met de nieuwste zakelijke toepassingen, terwijl er bovendien volop ruimte is voor groei en uitbreiding.

In deze dynamische Internet-wereld vormt de desktop-pc voor de meeste zakelijke gebruikers nog altijd de belangrijkste computeroplossing. Van ingebouwde netwerkfunctionaliteit tot multimedia en Internet-navigatie, deze pc biedt alle nieuwste functies die nodig zijn om de meest complexe taken uit te kunnen voeren.

De Acer Power Sd is speciaal ontworpen met een groot aantal technologieën om kleine bedrijven in staat te stellen een perfecte configuratie voor hun individuele eisen te bereiken. Of het nu gaat om vermogen, uitbreidbaarheid, gemak of betrouwbaarheid, de Acer Power Sd biedt continu een hoog niveau van productiviteit en efficiëntie, voor een betaalbare prijs.
Korte samenvatting Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC:
Deze korte samenvatting van de Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Power Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW, 1,7 GHz, Intel® Celeron®, 0,125 GB, DDR-SDRAM, 20 GB
Lange samenvatting Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC :

Acer Power Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW. Frequentie van processor: 1,7 GHz, Processorfamilie: Intel® Celeron®. Intern geheugen: 0,125 GB, Intern geheugentype: DDR-SDRAM. Totale opslagcapaciteit: 20 GB. Type behuizing: Micro Tower. Producttype: PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Power Sd17-LCXPH Cel1700 128MB 20GB+QW 1.7GHz Micro Tower PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
1,7 GHz
Processorfamilie *
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel® Celeron®
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
400 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,125 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR-SDRAM
Geheugenslots
Het aantal en soort geheugenuitbreidingsslots. Een geheugenuitbreiding is vaak een goedkope manier om uw oude computer weer up-to-date te maken.
2x DIMM
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit *
The total amount of data that can be stored on the device.
20 GB
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Micro Tower
Prestatie
Producttype *
De subcategorie van een product
PC
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
200 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
424 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
414 mm
Inhoud van de verpakking
Inclusief monitor *
This product includes a display.
No
X