Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.T4101.004
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19636
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:20:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001) :
De korte redactionele beschrijving van Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)

Acer EasyPort III met USB 2.0
Meer>>>

Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001).
Acers EasyPort rekent definitief af met kabels die in de knoop zitten op kantoor. De EasyPort biedt een gemakkelijke manier om uw notebook computer aan te sluiten op randapparatuur zoals een monitor, printer, muis, toetsenbord en nog veel meer.
Korte samenvatting Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001):
Deze korte samenvatting van de Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)
Lange samenvatting Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001) :

Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer EasyPort III with USB 2.0(slecht leverb.vervanger = LC.DS201.001), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
. One 100-pin docking connector . One DC power jack . One PS/2-compatible keyboard and mouse port . One ECP/EPP compliant parallel port . Two USB ports . One external VGA port . One S-video-out (NTSC/PAL) port . One RS-232 (16550 compatible) serial port . One RJ-45 jack for Ethernet . One speaker-/headphone-/line-out jack
X