Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.T2303.001
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17445
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:12:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf

MediaBay 2nd HDD 40GB Option Kit f TravelMate 800
Meer>>>

Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf.
Expand storage space with an additional notebook Hard disk drive. Hard disk drive replaces optical drive in MediaBay for extra storage space.
Korte samenvatting Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay, 40 GB, 4200 RPM, EIDE/ATA
Lange samenvatting Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf :

Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay. Opslagcapaciteit harde schijf: 40 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM, Harde schijf-interface: EIDE/ATA

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer HD 40GB IDE int f TM630 Mediabay 40GB EIDE/ATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
Harde schijf
Harde schijf-interface *
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
EIDE/ATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
X