Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.IOP01.002
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32557
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 10:21:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector) :
De korte redactionele beschrijving van Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)

3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)
Meer>>>

Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector).
Take advantage of devices which use Serial, Parallel or PS/2 connectivity. Simply attach via your 124-pin ezDock connection.
Korte samenvatting Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector):
Deze korte samenvatting van de Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)
Lange samenvatting Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector) :

Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer 3-Way cable for Serial / PS2 / Parallel (124 pin connector), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Parallelle poort(en)
1
Poorten & interfaces
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
1
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x docking/port replicator - 124 pin
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X