Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Ez Dock II +

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ez Dock II +
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.D0303.001 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 69871
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:17:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer Ez Dock II + :
De korte redactionele beschrijving van Acer Ez Dock II +

Ez Dock II +
Meer>>>

Acer Ez Dock II +:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Ez Dock II +.
De volledig geïntegreerde Acer ezDock II+ oplossing laat uw onderneming bepaalde Acer TravelMate notebooks direct transformeren naar complete desktopfunctionaliteit, voor kostenbesparingen en extra flexibiliteit qua arbeidskrachten. Vereenvoudig uw IT-infrastructuur set-up en verlaag de uitgaven voor apparatuur, verzeker u van ondersteuning voor apparaten en verbindingen in het volledige bedrijfspark, en laat uw werknemers dynamisch en mobiel blijven terwijl efficiency gehandhaafd blijft. Acer ezDock II+ is de ideale manier om al uw IT-beheer doelstellingen te bereiken, zowel nu als in de toekomst.

Hoge ROI en lage TCO
- Maximaliseert return-on-investment: Acer ezDock II+'s slimme "one size fits all" ontwerp zorgt voor ondersteuning van bepaalde TravelMate modellen.
- Beschermt hightech investeringen: uitgerust met de nieuwste hoge-snelheid interfaces terwijl tegelijk ondersteuning behouden blijft voor legacy poorten en apparaten.
- Biedt maximale functionaliteit: gelijktijdig gebruik van zes USB 2.0- en twee IEEE-1394-poorten op de TravelMate en Acer ezDock II+ levert een ongelooflijk aantal aansluitmogelijkheden.
- Voegt hoogwaardige functies toe: op Acer ezDock II+ geïntegreerde Universal ExpressCard™ en Acer MediaBay slots leveren toekomstvaste upgrademogelijkheden.

Veelzijdige set-up, ergonomische gebruiksmogelijkheden
- Bespaart tijd en verbetert de efficiency: Acer ezDock II+ bevat een innovatieve plug&play oplossing die in één eenvoudige handeling directe aansluiting mogelijk maakt van meerdere apparaten.
- Biedt plug&play productiviteit: apparaten kunnen worden toegevoegd en verwijderd op de Acer ezDock II+ zonder een reboot van de notebook.
- Houdt kabels en apparaten netjes en zonder kabelwarboel: Acer ezDock II+ verbetert de bureausituatie en verhoogt de veiligheid door kabels op de juiste wijze naar het werkstation te leiden en te bevestigen.
- Verleent maximale ondersteuning en uitbreiding: Acer ezDock II+ is voorzien van 24 aansluitingen, poorten en slots met een brede reeks interfacetypes, waaronder netwerken, audio, video en data voor ‘best-of-class’ veelzijdigheid.
- Ondersteunt Acer MediaBay-modules: breidt mogelijkheden en productiviteit nog verder uit.

Betrouwbaarheid op desktopniveau
- Belooft duurzaamheid en betrouwbaarheid: Acers stringente testprocedures garanderen dat de Acer ezDock II+ voldoet aan dezelfde hoogwaardige betrouwbaarheidsstandaarden die verwacht worden van TravelMate-notebooks.
- Verlengt de levensduur van apparatuur: Acer ezDock II+ vermindert de noodzaak van frequent in- en uitpluggen van apparaten aanzienlijk, minimaliseert zo slijtage aan poorten en aansluitingen, en verlaagt het risico op accidentele schade.
- Beschermt tegen stroomfluctuaties: geïntegreerde beveiliging tegen spanningspieken belooft toegevoegde veiligheid en de energiezuinige 135W adapter is compatibel met de volledige reeks TravelMate-notebooks en accessoires.
- Beschermt dure activa: voorzien van een Kensington-slot aansluiting met geïntegreerd anti-uitwerpmechanisme, beveiligt de Acer ezDock II+ zowel het dock als de aangesloten notebook, allemaal via één enkel slot.
Korte samenvatting Acer Ez Dock II +:
Deze korte samenvatting van de Acer Ez Dock II +-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Ez Dock II +, 10,100,1000 Mbit/s, 1,5 kg, 320 x 279,5 x 73,8 mm
Lange samenvatting Acer Ez Dock II + :

Acer Ez Dock II +. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s. Gewicht: 1,5 kg. Afmetingen (BxDxH): 320 x 279,5 x 73,8 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Ez Dock II +, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
6
Microfoon, line-in ingang *
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
Hoofdtelefoonuitgangen *
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Parallelle poort(en)
The number of parallel ports. Parallel ports, also known as printer ports, are a type of interface found on computers (personal and otherwise) for connecting peripherals. In computing, a parallel port is a parallel communication physical interface. Parallel ports were common in the 1980s and '90s (mostly conforming to industry standard IEEE 1284) but are now being replaced by USBs and other ports.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
VGA (D-Sub)poort(en)
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Aantal IEEE 1394-/Firewire-poorten
FireWire poorten zijn zeer geschikt voor het aansluiten van randapparatuur die hoge bandbreedtes en/of veel stroom nodig heeft. Het is verkrijgbaar in de snelheden 400 en 800 Mbps.
2
Poorten & interfaces
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Netwerk
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
De verschillende snelheden van de Ethernet LAN-verbinding in megabit per seconde.
10,100,1000 Mbit/s
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,5 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
320 x 279,5 x 73,8 mm
DVI-poort
Digital Visual Interface (DVI) is een videoweergave-interface voor het verbinnden van een videobron aan een weergave-apparaat, zoals een computermonitor.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x ExpressCard /54 1 x S/PDIF 1 x RJ-11 1 x RJ-45
X