Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91.41Q37.002
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15344
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 dec 2017 00:25:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation

Acer MediaBay 8X DVD-ROM module
Meer>>>

Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation.
Acer MediaBay 8X DVD-ROM module. Model TM620/610.


View full-motion video clips or movies with a full-screen Video Display

Supports the special effects features of sharp slow motion and freeze-frame video.

Multiple camera angle options.

Fits into the Acer MediaBay and can be swapped with other drives, as needed.

Korte samenvatting Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610, Acer Notebooks TM620/610, 120 ms
Lange samenvatting Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation :

Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610. Compatibele producten: Acer Notebooks TM620/610. Toegangstijd: 120 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer MediaBay 8X DVD-ROM module TM620/610 Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Acer Notebooks TM620/610
Leessnelheid
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Toegangstijd
Toegangstijd
120 ms
Overige specificaties
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
3,6 MB/s
X