Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
3com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3C16764
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door 3com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 1236
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 sep 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S :
De korte redactionele beschrijving van 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S

OfficeConnect Power Adapter 15W (ME, 220 V)
Meer>>>
Korte samenvatting 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S:
Deze korte samenvatting van de 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S
Lange samenvatting 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S :

3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van 3com OfficeConnect Power Adapter 220V (SA/S, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.