Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
3com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3C-PC-TX-CBL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3C-PC-TX-CBL
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
Netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door3com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 20287
Deze statistiek is gebaseerd op de 93612 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91509 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:53:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m :
De korte redactionele beschrijving van 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m

Cabel: Fast Etherlink 10/100 Cable (spare)
Meer>>>
Korte samenvatting 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m:
Deze korte samenvatting van de 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

3com 3C-PC-TX-CBL, 1,5 m

Lange samenvatting 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van 3com 3C-PC-TX-CBL netwerkkabel 1,5 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

3com 3C-PC-TX-CBL. Lengte snoer: 1,5 m

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Land Distributeur
Deutschland 1 distributor(s)