home icon
Multilingual
FacebookTwitterLinkedIn
Meertalige productdatasheets
75 ondersteunde talen
banner icon

Meertalige productdatasheets

Icecat-productcontent wordt wereldwijd gebruikt door tienduizenden kanaalpartners. Deze kanaalpartners hebben productcontent nodig in de voorkeurstaal van hun klanten. Via de meertalige service van Icecat wordt de productinformatie van fabrikanten automatisch aangeboden in meer dan 75 wereldtalen. We werken voortdurend aan het uitbreiden van het aantal ondersteunde talen om volledig aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij bieden generatieve AI-ondersteuning om vertalingen voor te stellen van bijvoorbeeld marketingteksten en producttitels.

Uniek: 75+ ondersteunde talen

Vaak hebben fabrikanten slechts één of een beperkt aantal vertalingen beschikbaar. Door deel te nemen aan Open Icecat worden alle datasheetspecificaties (functienamen en waarden) automatisch vertaald in de ondersteunde 75+ talen.

Channel partners willen meertalige productdatasheets

Kanaalpartners willen productdata in relevante talen. Het aanbieden van datasheets alleen in het Engels is voor de meeste kanaalpartners geen optie. Bovendien kan niet van kanaalpartners worden verwacht dat zij informatie voor tienduizenden of zelfs miljoenen producten vertalen. Via Open Icecat kunnen uw kanaalpartners productgegevens verkrijgen in de taal/talen van hun keuze.
  • Gratis meertalige productcontent voor partners:
    Al uw wereldwijde kanaalpartners kunnen uw productgegevens gratis in hun lokale taal downloaden.
  • Included in Open Icecat
    De meertalige datasheets worden gedistribueerd naar het omvangrijke Open Icecat-netwerk van kanaalpartners
  • Automatisch vertaald:
    Data-sheetspecificaties worden automatisch gepubliceerd in alle 75+ beschikbare talen
Voor een betere gebruikservaring op onze website gebruiken wij cookies. Als u doorgaat op onze site gaan we ervan uit dat u hier geen bezwaar tegen heeft.