X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NSA-220
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-016-006001B show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14288
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam ZyXEL NSA-220:
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL NSA-220
NSA-220 HomeNAS, 2-bay SATA, DLNA Media Server, FTP server, WebGUI

Marketingtekst ZyXEL NSA-220

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL NSA-220.
Geïntegreerde Netwerk opslag met een eenvoudige toegang en beheer voor het gezamenlijk gebruik van data
De ZyXEL NSA-220 is een ‘Network Storage Appliance’ met twee harddisk slots met een maximum capaciteit van 1.5TB, speciaal ontwikkeld voor de thuisgebruiker.
Deze opslag uitbreiding in het netwerk is uitermate geschikt voor de netwerkgebruikers om data centraal op te slaan, waardoor men het risico van disk crashes op de lokale PC elimineert en men tevens een hoop tijd bespaart met eventuele back-ups naar CD of DVD. De NSA-220 biedt een snelle en eenvoudige manier om belangrijke bestanden op te slaan, te benaderen en te delen in de locale netwerkomgeving. De ZyXEL is tevens uitgerust met de laatste Gigabit Ethernet en SATA technologieën om zo de snelheid te verbeteren van de digitale media streams.

Universele Plug-and-Play DLNA* Server om eenvoudig Multimedia content aan te bieden
Met DLNA*-gecertificeerde media server in de ZyXEL NSA-220, kunnen gebruikers hun digitale collecties afspelen via DLNA*-geschikte clients, zoals digitale televisies, mobile telefoons, media spelers of PDA’s.
Op deze wijze kan men zonder gebruik te maken van speciale ‘drivers’ of moeilijke instellingen van muziek, foto’s en films genieten. De uitgebreide media oplossing voor thuis gebruik wordt vaak gebruikt in combinatie met andere media clients of de optionele ZyXEL DMA-1000W (802.11g Wireless Digital Media Adapter), om zo hoge-definitie content te streamen.

Bescherm uw Digitale Bestanden
De ZyXEL NSA220 beschermt uw bestanden op meerdere manieren. De meegeleverde Memeo Autobackup Software voorziet u van een intuïtief en automatisch backup systeem. Terwijl de slimme “copy” button de gebruiker de mogelijkheid geeft om bijvoorbeeld van een externe harde schijf, USB stick of mp3-speler een backup te maken, waarbij alle bestanden automatisch in een nieuwe map worden geplaatst. Daarnaast heeft de ZyXEL NSA-220 de mogelijkheid de harddisks in mirror-mode te configureren zodat bij het uitvallen van een harddisk al uw bestanden veilig op de andere harddisk bewaard zijn.

Blijf bij de tijd met deze nieuwe Network Storage Appliance voor thuis.

- Capaciteit tot maximaal 1500 GB (1,5 TB)
- DLNA-certificatie om rechtstreeks multimedia af te spelen (alle software meegeleverd)
- In te stellen als iTunes server
- Met één druk op de knop zijn bestanden van digitale camera of ander USB apparaat te kopiëren
- Zeer eenvoudige backup software voor Windows
- Gigabit ethernet netwerk aansluiting

* DLNA (Digital Living Network Alliance) is een industriestandaard in de electronica, mobile en PC industrie die zorgt voor goede onderlinge digitale aansluitingen.
Korte samenvatting ZyXEL NSA-220:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL NSA-220-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL NSA-220, SATA, 5 - 40 °C, 5 - 95 procent, -30 - 60 °C, 20 - 85 procent, - FCC Part 15 Class B - CE EN55022 Class B - CE EN55024
Lange samenvatting ZyXEL NSA-220:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL NSA-220, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ZyXEL NSA-220. Opslag schijf-interface: SATA. Certificering: - FCC Part 15 Class B - CE EN55022 Class B - CE EN55024. Afmetingen (BxDxH): 202 x 113 x 142 mm, Stroomvoorziening: 100-240 V, 1.5A, 50-60 Hz, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP/2003/Vista Linux Redhat
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opslagmedia
Aantal opslagkaarten ondersteund*
2
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit
1,5 TB
Opslag schijf-interface*
Where the storage device links with other parts of the product, or an external device.
SATA
Netwerk
DHCP client
Yes
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Aantal USB 2.0-poorten*
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,5 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-30 - 60°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 85 procent
Certificaten
Certificering
- FCC Part 15 Class B
- CE EN55022 Class B
- CE EN55024
- VCCI & BSMI, CSA 60950-1, IEC 60950-1, EN 60950-1, ANSI/UL 60950-1
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Firefox 2.0 / IE 6.0/7.0
Netwerkfuncties
TCP/IP, UDP/IP, NetBEUI
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240 V, 1.5A, 50-60 Hz
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
202 x 113 x 142 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP/2003/Vista
Linux Redhat