X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FN312 Ethernet PCI Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-010-089001B show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:54:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40769
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter:
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter
FN312 Ethernet PCI Adapter

Marketingtekst ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter.
Convenient LAN linkage

FN312 connects PCs to other networked computers, printers, routers, NAS and the Internet. You will achieve high-speed transfer of all kinds of data.

Convenient
FN312, with Wake-On-Lan, allows you to remotely access your PCs at any time to perform administrative tasks.

Wake-On-Lan
Compatible with the Microsoft-led On Now industry initiative for instantly available PCs.

Plug and Play
You just need to open your PC, plug FN312, start your PC and install the driver from the floppy diskette.
Korte samenvatting ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter, Bedraad, PCI, 10/100 Mbps, FCC Class B CE C-Tick, 0 - 45 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ZyXEL FN312 Ethernet PCI Adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100 Mbps. Certificering: FCC Class B CE C-Tick. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, PCI 2.1/2.2, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/2000/ME/XP Windows NT 4.0 Novell NetWare 5.x/4.x Novell NetWare client 32, Netwerkfuncties: Ethernet/Fast-Ethernet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Slot-type
32-bit PCI
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 10/100BASE-T Ethernet
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100 Mbps
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Prestatie
Wake-on-LAN
Met deze functie kunt u de computer vanaf een afstand opstarten wanneer hij op uw LAN (Local Area Network) aangesloten is.
Yes
Certificaten
Certificering
FCC Class B
CE
C-Tick
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, PCI 2.1/2.2
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast-Ethernet
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/2000/ME/XP
Windows NT 4.0
Novell NetWare 5.x/4.x
Novell NetWare client 32
Linux Redhat 6.x, 7.x