X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LMR-400 Antenna cable 6 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-005-075001
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:17:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6072
Deze statistiek is gebaseerd op de 66800 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65070 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m:
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m
LMR-400 N-plug to N-plug connector, Antenna cable 6 m

Marketingtekst ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m.
- Connector: From standard N-Type to N-type
- Cable Length: There are 1m / 6 m / 9 m / 12 m options
- Brown Box: One standard brown box for 4 P/N
- Outer diameter: 10.29 mm
- Temperature: -40°C to 85°C
- Attenuation: 22.2 dB/100m @ 2.5 GH
Korte samenvatting ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m
Lange samenvatting ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ZyXEL LMR-400 Antenna cable 6 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
6 m
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
ZyXEL LMR-400 Antenna cable 12 m
ZyXEL LMR-400 Antenna cable 12 m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
91-005-075003G
 —