X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-005-047001B show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4718937500734
Categorie :
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:24:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 50010
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna:
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna
Indoor/Outdoor Antenna 802.11g/b

Marketingtekst ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna.
ZyAIR EXT-108 8dBi large Omni-Directional AP/Bridge Extension Antenna

An 8dBI Indoor/Outdoor Antenna with 360 deg horizonal coverage and 15 deg vertical coverage. Ideal both for mounting outside on a pole or in a large internal envirment such as a warehouse. An N-type connetor is provided.
Korte samenvatting ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna, Circulaire polarisatie
Lange samenvatting ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ZyXEL EXT-108 Omni-Directional Extension Antenna. Versterking antenne (max): 8 dBi, Frequentieband: 2.4, Polarisatie: Circulaire polarisatie. Breedte: 19 mm, Diepte: 19 mm, Hoogte: 250 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Versterking antenne (max)*
Antenna gain is the measurement of an antenna's ability to amplify the incoming microwave signals in a particular direction, compared with the sensitivity of an isotropic antenna in any direction, or a dipole antenna in the equatorial direction.
8 dBi
Frequentieband*
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
E-plane (3 dB straalbreedte)
15°
H-plane (3 dB straalbreedte)
360°
Kenmerken
Polarisatie
Circulaire polarisatie
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
19 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
19 mm
Hoogte
Hoogte van het product
250 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
337 g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
ZyXEL ANT2206
ZyXEL ANT2206
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
91-005-231001B
EUR 29,36
(excl. VAT)
EUR 35,52(incl. VAT)
ZyXEL ANT3218
ZyXEL ANT3218
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
91-005-232001B
EUR 64,60
(excl. VAT)
EUR 78,16(incl. VAT)