Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Prestige 324 Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-003-140001B
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8714
Deze statistiek is gebaseerd op de 73469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71776 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:42:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router

P-324 Intelligent Broadband Sharing Gateway
Meer>>>

ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router.
ZyXEL's P-324 is an intelligent broadband sharing gateway with integrated firewall protection. This high performing security router can simultaneously offer features such as Stateful Packet Inspection (SPI), Denial of Service (DoS) and Access Control with scheduling without sacrificing performance. Additional value-added features include Dial Backup and Traffic Redirect, both of which enhance data transmission efficiency, and minimize costs associated with operation and maintenance. Security management is simplified with an intuitive Web management interface and easy-to-use administration wizard. A rich feature set combined into one compact unit makes the Prestige 324 the best and most affordable choice for residential and SOHO users.
Korte samenvatting ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL Prestige 324 Router, ADSL, TFTP/FTP, SNMP, RR Manager, PPPoE, PPTP, Zwart, 330 g, 0 - 40 °C
Lange samenvatting ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router :

ZyXEL Prestige 324 Router. type xDSL aansluiting: ADSL. Beheerprotocollen: TFTP/FTP, SNMP, Ondersteunde netwerkprotocollen: RR Manager, PPPoE, PPTP. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 330 g. Stroomvoorziening: 9VAC, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 181 x 128 x 36 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL Prestige 324 Router ADSL Zwart bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1xRS232
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
ADSL
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Protocollen
DHCP client *
Yes
DHCP server *
Yes
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TFTP/FTP, SNMP
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
RR Manager, PPPoE, PPTP
Beheerfuncties
Web-gebaseerd management *
Yes
Reset button
Yes
Beheerfuncties
Universal Plug and Play ( UPnP )
Yes
Beveiliging
System event log
Yes
Design
Kleur van het product *
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
330 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
9VAC
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
181 x 128 x 36 mm
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10 Mbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Connectivity LEDs
Yes
X