X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Splitter Annex A Analog
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
310000.9011
Categorie :
Device used to split a signal if the signal must be sent to two or more devices.
netwerk splitters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:57:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11039
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter:
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter
Zyxel POTS Splitter Annex A Analog
Korte samenvatting ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL Splitter Annex A Analog, Wit
Lange samenvatting ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL Splitter Annex A Analog Wit network splitter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ZyXEL Splitter Annex A Analog. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit