Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre M20VB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M20VB
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39257
Deze statistiek is gebaseerd op de 71865 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 70198 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 15:30:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional

Mono Copy, print, scan, 21 ppm, 1200x1200 dpi, 650 pages input, 50-sheet DADF, USB 2.0, Parallel
Meer>>>

Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional.
Enkele feiten

- Afmetingen glasplaat en maximumformaat papier is Legal (216 x 356 mm).
- tot 21 pagina's per minuut (A4).
- Standaard dubbelzijdig printen en kopiëren.
- PCL6- en PostScript 3-drivers.
- Dubbelzijdige automatische originelendoorvoer (DAOD) (1-1, 1-2, 2-1, 2-2) - 50 pagina's.
- Faxoverdrachtsnelheid van 3 seconden per pagina. (M20i)
- Geïntegreerd netwerkinterface - 10/100 Base T in apparaat ingebouwd.
- Scan naar e-mail met een adresboek in de machine of op het netwerk via LDAP.
- Eerste pagina klaar in minder dan 9 seconden.
- Maximumpapiercapaciteit van 1200 vel met 3 papierladen inclusief de handmatige invoer.
- Maximale dutycycle 20.000 pagina's per maand.

Streepje voor op de concurrent

- Automatisch dubbelzijdig is standaard bij kopiëren en printen.
- Met de dubbelzijdige automatische originelendoorvoer (DAOD) van 50 vel kunt u grote kopieer-, scan- en faxopdrachten uitvoeren en tweezijdige documenten kopiëren, scannen en faxen.
- Enkele van de krachtige faxtoepassingen zijn een snel modem, JBIG-compressie, verzending in kleur of zwart/wit, snelkiesnummers en groepsnummers. Fax 2-zijdige documenten automatisch en druk ook ontvangen faxen 2-zijdig af. (M20i)
- Beveiligde fax - faxen worden in het geheugen bewaard en pas afgedrukt wanneer de gebruiker deze heeft vrij gegeven. (M20i)
- Scan naar e-mail, zowel eenzijdige als tweezijdige documenten met een enkele eenvoudige toetsaanslag. Selecteer of zoek e-mailadressen of groepen uit een adresboek of gebruik het ingebouwde toetsenbord om het adres te typen.
- "Scan-once-print-many" technologie. Bij producten van de concurrent moeten 2-zijdige originelen tweemaal worden gescand.
- Scan documenten van maximaal 216 x 356 mm via de glasplaat.
- De papierladen hebben een capaciteit van 550 vel, dus u kunt een nieuw pakket van 500 vel plaatsen wanneer het papier bijna op is.
- Een brede keuze aan hulpprogramma's om extern de status van het apparaat te bekijken, en het apparaat te beheren.

Kostenbesparende toepassingen

- Multi-tasking Hiermee wordt werkgroepen een betrouwbare kopieerfunctie geboden, met efficiënt afdrukken, een snelle faxservice en scannen in zwart/wit of kleur en een e-mailtoepassing, dit alles bij elkaar gebracht in een apparaat.
- Dubbelzijdig afdrukken en kopiëren dus u kunt op papier besparen.
- Scan-naar-e-mail Hiermee kunt u elektronische kopieën verspreiden in plaats van de papieren afdrukken, zo bespaart u tijd en papier.
- ID-kaart kopiëren Hiermee kunt u beide zijden van een ID-bewijs of klein document op één vel papier kopiëren, dat bespaart papier en tijd.
- N-op-1 afdrukken meer dan 1 afdruk op een vel, waarmee u papier bespaart.
- Boekje maken Hiermee verkleint u het formaat van iedere pagina met 50% en drukt u twee pagina's per zijde af in de mode 2-zijdig afdrukken, dat bespaart papier en tijd.
- Mode Tonerbesparing Hiermee drukt u alle volvlakken in grijstinten af in plaats van zwart, daarmee vermindert u het tonerverbruik.
- Voldoet aan eisen Energy Star, hetgeen betekent dat u op de energiekosten bespaart.
- Uitgestelde fax Hiermee kunt u een fax versturen op een moment later op de dag wanneer de tarieven lager zijn. (M20i)
- Snelle fax Met een verzendingssnelheid van 33 Kbps duurt de verbinding korter en zo bespaart u op uw telefoonrekening. (M20i)
- JBIG-compressie voor faxen biedt een efficiëntie van 20-80% in de compressie waardoor de verzending veel sneller wordt. (M20i)

Tijdsbesparende toepassingen

- ControlCentre Hiermee kunnen Fax-opties en -toepassingen extern worden ingesteld en bekeken met behulp van een PC.
- Extern beheer - Met een ingebouwde webserver kunt u het apparaat beheren en bewaken vanaf uw PC.
- Onderbreken Hiermee kan de copier gebruiker snel een kopieeropdracht uitvoeren, ongeacht de aanwezigheid van andere opdrachten in het systeem.
- Afdrukoverzichten Hiermee krijgt u snel informatie over kostentellers, systeemgegevens, faxoverzichten, geplande opdrachten en e-mailoverzichten.
- E-mailadresboek beschikbaar op het apparaat dus u krijgt meteen het juiste adres zonder dat u het hoeft te typen.
- OCR (Optical Character Recognition, optische tekstherkenning) en beeldbewerkingssoftware worden meegeleverd om gescande beelden te converteren naar bewerkbare tekstdocumenten.
- Toetsen Hiermee heeft u snel toegang tot veel gebruikte toepassingen zoals dubbelzijdig, Verkleinen/vergroten, Sets, Lichter/donkerder, Resolutie en Kleur originelen.

Productiviteit verhogende functies

- Secure print en Netwerk Authorication kit voor een nog hoger beveiligingsniveau voor document- en netwerktoegang.
- Watermerken Hiermee kunt u tekst afdrukken zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van iedere pagina van een document.
- N-op-1 afdrukken Hiermee kunt u meer dan één pagina afdrukken op een enkel vel. Eén pagina of twee pagina's of maar liefst 16 pagina's op hetzelfde vel afdrukken.
- Fax doorsturen naar een andere fax of naar e-mailadressen. (M20i)
- Poster afdrukken Met deze toepassing wordt het formaat van de afdruk van uw document automatisch aangepast zodat het beeld over een aantal vellen verspreid wordt afgedrukt, die samengevoegd een grote poster vormen.
- Boekje maken Hiermee verkleint u het formaat van iedere pagina met 50% en drukt u twee pagina's per zijde af. De pagina's worden afgedrukt in de correcte volgorde, zodat het document kan worden gevouwen en geniet en een boekje wordt..
- Omslagen Hiermee kunt u de voor- en achterpagina van het document invoeren vanuit een andere lade met een ander medium.
- Automatisch schalen Hiermee kunt u automatisch een pagina op schaal brengen, zodat deze past bij het formaat van het papier in de aangewezen invoerlade.
- Automatisch dubbelzijdig afdrukken Hiermee kunt u op beide zijden van het papier afdrukken zonder de vellen opnieuw te hoeven plaatsen.
- Randen wissen Kan worden gebruikt om de randen van een origineel 'schoon te maken' als deze bijvoorbeeld gerafeld zijn of gehavend door perforaties of nieten.
- Scheidingsvellen transparanten Hiermee kunt u blanco of bedrukte scheidingsvellen invoegen.
- Beeld dupliceren Hiermee kunt u twee of meer beelden afdrukken op één vel papier. Het aantal beelden dat wordt geproduceerd wordt automatisch bepaald op basis van het beeldformaat van het origineel.
- ControlCentre Hiermee wordt toegang tot het apparaat geboden via een PC voor het beheer van papierladen, het verkrijgen van tellerinformatie, de instelling van de faxtoepassing en het uitvoeren van een upgrade van de firmware.
- Centreware Internet Services Hiermee is het mogelijk extern het apparaat in te stellen of de status ervan te controleren.
- Centreware Web, Centreware DP, Novell NDPS, HP Openview zijn ook beschikbaar voor extern beheer en voor externe bewakings-/overzichtsfuncties.
Korte samenvatting Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre M20VB, Laser, Scannen in kleur, 20000 pagina's per maand, Printen, RISC, 21 ppm
Lange samenvatting Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional :

Xerox WorkCentre M20VB. Printtechnologie: Laser, Scannen: Scannen in kleur, Gebruiksindicatie (maximaal): 20000 pagina's per maand. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 21 ppm, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 9 s. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI, Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 21 cpm, Kopieën vergroten/verkleinen: 25 - 400 procent. Optische scanresolutie: 600 x 600 DPI, Soort scanner: Flatbed. Standaard invoercapaciteit: 650 vel, Maximum invoercapaciteit: 650 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre M20VB 1200 x 1200DPI Laser A4 21ppm multifunctional, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
20000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Duplex functies *
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Printen
Aantal printcartridges
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Aanbevolen gebruiksindicatie
7500
Type processor
RISC
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
21 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
9 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
21 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
999 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Tijd voor eerste kopie (zwart, normaal)
8 s
Scannen
Optische scanresolutie *
How many pixels a scanner can see. Most commonly, this is measured in dots per inch (dpi).For example, a typical flatbed scanner will use a scanning head with 300 sensors per inch, so it can sample 300 dots per inch (dpi) in one direction. To scan in the other direction, it will move the scanning head along the page, stopping 300 times per inch, so it can scan 300 dpi in the other direction as well. This scanner would have an optical resolution of 300 x 300 dpi. Some manufacturers stop the scanning head more frequently as it moves down the page, so their machines have resolutions of 300 x 600 dpi or 300x1200 dpi.
600 x 600 DPI
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Maximum scanresolutie
600
Verzenden naar de pc
USB 2.0
Naar e-mail verzenden (Digital Sender)
optional with Network Accessory Kit
Faxen
Faxresolutie (zwart-wit)
No
Communicatie
Type of protocols used for this product
Half Duplex
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
650 vel
Maximum invoercapaciteit
650 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
Legal (216 x 356 mm)
Mediagewicht lade 1
60 – 163 gsm
Verwerking van uitvoer
50 Sheets
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
Average: 450 watts, 450
Stroomverbruik (PowerSave)
35 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
PaperPort SE 9.0, OmniPage SE v2.0
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Ja
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Ja
Gewicht en omvang
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
Black & white: 1 bit
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
26 kg
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
533,4 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
660,4 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
31,8 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1x100, 1x550
Netwerkfuncties
USB 2.0, Parallel, Optional Network Accessory Kit
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
540 x 441 x 488 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 VAC, 50/60 Hz, 220 VAC 50/60 Hz
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Paper, envelopes, labels, transparencies
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL Safety, CSA Safety
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
M20: 32 MB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/NT4.0/2000/Me/XP, MAC OS
Functies
The different activities/purposes of the device.
Copy, Direct connect print and colour scan; Optional network print and scan to email
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Scannen, Nee
Ingebouwde geheugencapaciteit
32 MB
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Ja
Voordelen
High-performance device best for medium jobs in demanding workgroup environments
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
1200 vel
Lengte van de verpakking
64,1 cm
Vermogen
Energy that is produced by mechanical, electrical, or other means and used to operate a device.
110 W
Formaat
540 x 441 x 488 mm 540 x 441 x 619 mm with Second Paper Tray Weight: 26 kg; 30 kg with Second Paper Tray Cabinet Stand Option: 540 x 560 x 600 mm
Relatieve luchtvochtigheid
Maximum Range 20 – 80
Technologie
Modern components and devices.
Direct Connect to PC (USB); Parallel Port, IEEE 1284
Gewicht papier
Standard Tray: 60 – 90 Bypass Tray: 60 – 163
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IEEE 1284
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
1-1, 1-2, 2-2, 2-1
Standaard mediaformaten
Minimum: 127 x 176 mm Maximum: 216 x 356 mm
Printkwaliteit (zwart, standaard)
600 DPI
Technische details
50-sheet Duplex Automatic Document Feeder, Scan-Once-Print-Many Electronic pre-collation
Garantietoelichting
Products purchased under a "Page Pack" agreement do not carry a warranty, but please refer to your service agreement for full details of your enhanced service package.
Productiviteit
Scan Once Print Many, Electronic Pre-Collation standard
Noodzakelijk om PagePack service agreement te hebben die provisie van inkt of toner heeft)
Ja
Capaciteit (ong.)
Toner Customer Replaceable Unit (CRU) Starter kit: 4,000 images* Replacement kit: 8,000 images Drum Cartridge Customer Replaceable Unit (CRU) – 20,000 images* Capacities are approximate, based on 5% coverage on an A4-sized page.
Compatibiliteitslogo
Safety: UL Safety CSA Safety
Kopieerresolutie
600 x 600 dpi
Apparaatbeheer
Optional with Network Accessory Kit
Faxfuncties
N/A
Faxgeheugen
N/A
Fax modes
N/A
Fax-snelheid
N/A
Transmissiesnelheid fax
N/A
Optionele accessoires
550-sheet Tray Foreign Device Interface Kit Network Accessory Kit (customer installable) Adds 32MB Memory, Ethernet NIC, PostScript 3 printing support, Email Keyboard, and applicable software and documentation Secure Print and Network Authentication Kit† (M20/M20i) (customer installable) adds 128 MB and applicable software. Enables Secure Print and Network Authentication for Scan-to-email via SMB or Kerberos
Supported printer drivers
Windows 98/NT4.0/2000/Me/XP, Windows Vista, MAC OS, Microsoft Windows 2000 Server Terminal Services with Citrix MetaFrame 1.8 or XP 1.0, Microsoft Windows 2003 Server Terminal Services with Citrix MetaFrame XP 1.0, Microsoft Windows 2000 Server Terminal Services with Citrix Presentation Server 4.0, Microsoft Windows 2003 Server Terminal Services with Citrix Presentation Server 4.0
Temperatuurbereik
Maximum Range 10° – 32°C Recommended Range 16° – 30°C
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Xerox WorkCentre M20i 600 x 600DPI Laser A4 21ppm Blauw, Grijs multifunctional Xerox WorkCentre M20i 600 x 600DPI Laser A4 21ppm Blauw, Grijs multifunctional
(show image)
M20VI M20i  — 
X