X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
498K10350
Categorie :
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19638
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit
32 - 75 ppm, speciale achterwandkit

Marketingtekst Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit.
Gebruikt met WorkCentre™ 232/238, WorkCentre Pro 245/255, WorkCentre Pro 232/238, CopyCentre™ 265/275, CopyCentre 232/238, WorkCentre Pro 265/275, WorkCentre 265/275, WorkCentre 245/255, CopyCentre 245/255.
Korte samenvatting Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit:
Deze korte samenvatting van de Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit
Lange samenvatting Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 32 - 75ppm, Rear Wall Appearance Kit
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs