X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mobile Stand Module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
497K02900
Categorie :
Cabinets and stands are places for your printer to elevate it from the floor.
printerkasten & onderstellen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:28:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27588
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel
Mobiele steunmodule

Marketingtekst Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel.
Gebruikt met WorkCentre™ Pro 123/128, WorkCentre M123/M128™, CopyCentre C123/C128™, WorkCentre 7132, WorkCentre 7232/7242.
Korte samenvatting Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel:
Deze korte samenvatting van de Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Mobile Stand Module
Lange samenvatting Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Mobile Stand Module printerkast & onderstel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Mobile Stand Module
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs