X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
497K02771
Categorie :
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:21:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13437
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132
Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132
Korte samenvatting Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132:
Deze korte samenvatting van de Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132, 320 x 254 x 71 mm
Lange samenvatting Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Adobe Postscript 3 Kit for WorkCentre 7132. Afmetingen (BxDxH): 320 x 254 x 71 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
0.4989 g
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
320 x 254 x 71 mm