X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Secure Erase Option for EFI DC2XX or Xerox 700
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301N17600
Categorie :
Ability to print and scan documents using a device such as an all-in-one printer and scanner.
printers & scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Xerox
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 12:09:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19005
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700
Harddisk overwrite optie voor Busteld DFE
Korte samenvatting Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700:
Deze korte samenvatting van de Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or Xerox 700
Lange samenvatting Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or 700, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Secure Erase Option for EFI DC2XX or Xerox 700
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
0.100 g
Technische details
Land van herkomst
Country where the device is made.
Canada