X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
16204000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
16204000
Categorie :
Bepaalde printers werken met ink sticks, in plaats van cartridges. Let u op dat het juiste product voor uw printer aanschaft.
inkt-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:21:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18157
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 16204000 inkt-stick:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 16204000 inkt-stick
Phaser 8200 Ink Black(5)
Korte samenvatting Xerox 16204000 inkt-stick:
Deze korte samenvatting van de Xerox 16204000 inkt-stick-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 16204000
Lange samenvatting Xerox 16204000 inkt-stick:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 16204000 inkt-stick, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 16204000
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur
Yes
Printkleuren
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Technische details
Aantal
The number of products there are.
5
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Phaser 8200