X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Phaser 440 Roll 3 Colour (100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
16130300
Categorie :
Component in laser printers which is coated in toner particles which stick to the drum.
transfer rollers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:32:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9228
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100):
De korte redactionele beschrijving van Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100)
Phaser 440 Roll 3 Colour (100)
Korte samenvatting Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100):
Deze korte samenvatting van de Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100), Laser
Lange samenvatting Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Phaser 440 Roll 3 Colour (100). Printtechnologie: Laser
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printkwaliteit
Kleur
Yes
Printtechnologie
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser