X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
64MB memory for DocuColor 4LP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
098S04306
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6055
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule
64MB memory voor DocuColor 4LP

Marketingtekst Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule.
Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie.

Upgrade-kit voor DocuColor 4LP.
Korte samenvatting Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP, DRAM
Lange samenvatting Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP DRAM geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 64MB memory for DocuColor 4LP. Intern geheugentype: DRAM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DRAM