Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal Hard Disk Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097S03725
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17465
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:47:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

Internal Hard Disk Drive for Phaser 5500
Meer>>>

Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf.
This is Internal Hard Disk Drive for Phaser 5500 for Xerox Phaser 5500 Laser Toner Printer
Korte samenvatting Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Internal Hard Disk Drive, 20 GB, Ultra-ATA/133, 177 mm, 76 mm, 279 mm, 453 g
Lange samenvatting Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :

Xerox Internal Hard Disk Drive. Opslagcapaciteit harde schijf: 20 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/133. Breedte: 177 mm, Hoogte: 76 mm, Diepte: 279 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Internal Hard Disk Drive 20GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
20 GB
Harde schijf-interface *
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/133
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
177 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
279 mm
Hoogte
Hoogte van het product
76 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
453 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
X