X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
097S03713
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097S03713
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0095205425659
Categorie :
Accessories needed for printing and scanning such as ink cartridges and printer paper.
print- & scanaccessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 27 feb 2017 08:36:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33187
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire
Module tweezijdig printen
Korte samenvatting Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire:
Deze korte samenvatting van de Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 097S03713
Lange samenvatting Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 097S03713 print- & scanaccessoire, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 097S03713
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
452,11 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
452,11 mm
Technische details
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
193,03 mm
Land van herkomst
Country where the device is made.
China
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,4 kg