X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Phasermatch 4.0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097S03634
Categorie :
Computer programs which allow users to manage printing devices.
print utilities
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 01 mrt 2017 11:20:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 69730
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Phasermatch 4.0:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Phasermatch 4.0
PhaserMatch 4.0 colormatching-software voor Phaser 7700, 7750 en 7760

Marketingtekst Xerox Phasermatch 4.0

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Phasermatch 4.0.
Purchase Phasermatch 4.0 Colormatching Software For Phaser 7700, 7750 And 7760 097S03634 for Phaser 7760 and expand workflow options for your Xerox equipment.
Korte samenvatting Xerox Phasermatch 4.0:
Deze korte samenvatting van de Xerox Phasermatch 4.0-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Phasermatch 4.0
Lange samenvatting Xerox Phasermatch 4.0:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Phasermatch 4.0, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Phasermatch 4.0
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Xerox Phaser 7760