X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Office Finisher for WorkCentre
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097S03299
Categorie :
Stapel uw printjes netjes op of laat ze automatisch nieten met een van deze handige uitbreidingen voor uw printer/kopieerapparaat.
uitvoerstapelaars
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:55:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11732
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Office Finisher for WorkCentre:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Office Finisher for WorkCentre
Office Finisher for WorkCentre™ 245/255/265/275, WorkCentre 232/238

Marketingtekst Xerox Office Finisher for WorkCentre

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Office Finisher for WorkCentre.
Office Finisher, 2,250 Sheet Capacity & 50 Sheet Stapling for WorkCentre™ Pro 245/255, WorkCentre Pro 265/275, WorkCentre 265/275, WorkCentre 245/255, WorkCentre 232/238, CopyCentre™ 245/255, WorkCentre Pro 232/238, CopyCentre 265/275, CopyCentre 232/238
Korte samenvatting Xerox Office Finisher for WorkCentre:
Deze korte samenvatting van de Xerox Office Finisher for WorkCentre-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Office Finisher for WorkCentre
Lange samenvatting Xerox Office Finisher for WorkCentre:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Office Finisher for WorkCentre, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Office Finisher for WorkCentre
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
48,1 kg
Hoogte
Hoogte van het product
746 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
527 mm
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
736 mm
Technische details
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
2250 vel
Nietmachine
Yes
Nietcapaciteit
The stapling capacity states the maximum number of sheets of 80 g/m2 that can be stapled.
50 vel