X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097N01434
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8457
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule
32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120

Marketingtekst Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule.
Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie.

Upgrade-kit voor WorkCentre™ PE120/PE120i.
Korte samenvatting Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120, DRAM, 82 mm, 114 mm, 19 mm, 317 g
Lange samenvatting Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120 DRAM geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 32MB Memory Option, Phaser 3150, PE120. Intern geheugentype: DRAM. Breedte: 82 mm, Diepte: 114 mm, Hoogte: 19 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DRAM
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
82 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
114 mm
Hoogte
Hoogte van het product
19 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
317 g