X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GENUINE XEROX 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016204600
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0042215486002
Categorie :
Bepaalde printers werken met ink sticks, in plaats van cartridges. Let u op dat het juiste product voor uw printer aanschaft.
inkt-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Xerox
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:07:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 117179
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I:
De korte redactionele beschrijving van Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I
ColorStix® inkt, magenta, 5 sticks (7.000 pagina's*)
Korte samenvatting Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I:
Deze korte samenvatting van de Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox GENUINE XEROX 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I
Lange samenvatting Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox GENUINE 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox GENUINE XEROX 5 MAGENTA COLORSTIX 8200 I
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
26,000 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
9,000 mm
Technische details
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
5,000 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
0.150 g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Xerox 016204100 inkt-stick
Xerox 016204100 inkt-stick
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
016204100
EUR 66,04
(excl. VAT)
EUR 75,94(incl. VAT)