X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Transfer Belt Unit; Phaser 7300
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016200001
Categorie :
Component in printers used to transfer colour onto paper.
printer belts
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 feb 2016 19:45:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 77486
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300
Transfer Belt Unit; Phaser 7300

Marketingtekst Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300.
This is a genuine Xerox Transfer Belt Unit guaranteed to perform with the Xerox Phaser 7300 Laser Toner Printer (80000 pages yield)
Korte samenvatting Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300:
Deze korte samenvatting van de Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300
Lange samenvatting Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Transfer Belt Unit; Phaser 7300
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs