X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Phaser 740 - Fuser Roll
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016166300 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Devices in laser printers or photocopiers which melts the toner onto the paper.
fusers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:07:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35567
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser
Phaser 740 - Fuserrol (15.000 pagina's*)

Marketingtekst Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser.
This is a genuine Xerox Fuser Roll guaranteed to perform with the Xerox Phaser 740 Laser Toner Printer (15000 pages yield)
Korte samenvatting Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser:
Deze korte samenvatting van de Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Phaser 740 - Fuser Roll
Lange samenvatting Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Phaser 740 - Fuser Roll 15000pagina's fuser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Phaser 740 - Fuser Roll
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
139 x 368 x 139 mm
Technische details
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
15000 pagina's
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
861 g