X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016-1935-00 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Laserprinters en kopieerapparaten maken niet alleen gebruik van toner (inktpoeder) tijdens het printen, maar ook van een drum (te vergelijken met de printkop van een inkjet printer). De drum zorgt ervoor dat de toner op de goede plaats op het papier komt, waarna het hele papier wordt verhit zodat de toner vast komt te zitten. Drums gaan vrij lang mee, maar op een gegeven moment zijn ze versleten en dienen ze vervangen te worden.
printer drums
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29295
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum:
De korte redactionele beschrijving van Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum
Phaser 2135 - Rainbow pakket drum (1 van zowel cyaan, magenta, als geel in elk pakket)

Marketingtekst Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum.
Features:
Average page yield is up to 30000 prints
3 Drums in one pack (Cyan, Magenta, Yellow)
For use in Phaser 2135
Korte samenvatting Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum:
Deze korte samenvatting van de Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135, Phaser 2135, 30000 pagina's, Cyaan, Magenta, Geel
Lange samenvatting Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135 30000pagina's Cyaan, Geel drum, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox Imaging Drum Pack (Cyan, Magenta, Yellow) for Phaser 2135. Compatibele producten: Phaser 2135, Paginaopbrengst: 30000 pagina's, Printkleuren: Cyaan, Magenta, Geel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
30000 pagina's
Kenmerken
Printkleuren
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan, Magenta, Geel
Compatibele producten *
Other products that can be used with this product.
Phaser 2135