X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
860/8200 Std Cap Drum Maint Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016-1933-00
Categorie :
Accessories needed for printing and scanning such as ink cartridges and printer paper.
print- & scanaccessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Xerox
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 apr 2015 18:48:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 59372
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit:
De korte redactionele beschrijving van Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit
Standard Maintenance Roller and Counter Assembly (up to 10,000 Pages*)
Korte samenvatting Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit:
Deze korte samenvatting van de Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit
Lange samenvatting Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox 860/8200 Std Cap Drum Maint Kit
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
139,699 mm
Technische details
Lengte van de verpakking
26,7 cm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
95,249 mm