X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016-1582-00 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Bepaalde printers werken met ink sticks, in plaats van cartridges. Let u op dat het juiste product voor uw printer aanschaft.
inkt-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:19:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19454
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick:
De korte redactionele beschrijving van Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick
COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK F PHASER 840 NS (NMS)

Marketingtekst Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick.
Phaser 840 - Cyan ColorStix® Ink, 2 Sticks Cyan + 1 Stick Black
Used With Phaser™ 840
Capacity* 2,344 pages
* Supply capacities are based on 5% coverage on an A4-size page.
Korte samenvatting Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick:
Deze korte samenvatting van de Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK, 88,899 x 165,099 x 50,799 mm, 163,2 g
Lange samenvatting Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK inkt-stick, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox COLORSTIX 2CYAN 1 BLACK. Afmetingen (BxDxH): 88,899 x 165,099 x 50,799 mm, Gewicht: 163,2 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
88,899 x 165,099 x 50,799 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
163.2 g
Technische details
Gebruiksindicatie (maximaal)
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
2344 pagina's per maand
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Cyaan
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Xerox CYAAN COLORSTIX INK 2 STUKS CYAAN MET 1 STICKS ZWART PHASER 840 inkt-stick
Xerox CYAAN COLORSTIX INK 2 STUKS CYAAN MET 1 STICKS ZWART PHASER 840 inkt-stick
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
016158200
 — 
Tektronix

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68187 channel partners already
Tektronix Colorstick blauw met gratis(3) inkt-stick
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
016158200
 —