Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
DocuMate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
152
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
003R98075
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55100
Deze statistiek is gebaseerd op de 73929 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72227 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 okt 2017 18:19:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar Bring- in garantie
Lange productnaam Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs :
De korte redactionele beschrijving van Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs

DocuMate 152, 18 ppm simplex, 600 dpi, USB 2.0
Meer>>>

Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs.
- Gebruik One Touch om documenten in doorzoekbare PDF-bestanden te converteren
- 9, met Visioneer OneTouch voorgeprogrammeerde, scan-bestemmingen
- Kofax VRS-technologie levert perfecte scans op, zelfs van originelen van slechte kwaliteit
- Scant documenten met 18 pagina’s per minuut / 36 beelden per minuut*
- Compacte dubbelzijdige scanner met een ADIcapaciteit van 50 pagina’s**
* 200dpi, zwart-wit
** 75 g/m2

Productiviteit op uw bureaublad
De Xerox DocuMate 152, kleurenscanner met velinvoer, scant maar liefst 18 pagina’s per minuut (ppm) en 36 beelden per minuut (ipm), heeft een automatische documentinvoer voor 50 pagina’s en kan automatisch documenten scannen in doorzoekbare PDF-bestanden. De Xerox DocuMate 152 werd specifiek ontworpen voor gebruik op het bureaublad en ze beschikt
over Visioneer OneTouch-technologie zodat de verschillende stappen voor het versturen van gescande documenten naar vooraf bepaalde applicaties of apparaten, niet langer uitgevoerd hoeven te worden.

De DocuMate 152 biedt een professioneel softwarepakket met onder andere Nuance PaperPort en OmniPage Pro. De scanner is ook voorzien van een geavanceerd TWAINstuurprogramma om de communicatie met geavanceerde softwaretoepassingen voor Electronic Content Management (ECM) mogelijk te maken.

Scannen met één druk op de knop
Wilt u meer doen met het papier op uw bureau? Wilt u het kopiëren, ordenen, archiveren, doorzoeken, verzenden en laten verdwijnen? Dat klinkt tijdrovend, niet? Wat als u dit allemaal met slechts één druk op de knop zou kunnen doen? De DocuMate 152 is voorzien van Visioneer
OneTouch®-technologie voor het scannen van documenten met behulp van negen vooraf ingestelde, maar ook configureerbare knoppen voor veelgebruikte bestemmingen. Op die manier kan uw document gescand worden met de juiste instellingen voor resolutie, kleur, automatisch
bijsnijden, automatisch rechtzetten en bestandsindeling en vervolgens aan praktisch iedere toepassing, map of apparaat worden geleverd – met één druk op een knop!

Perfecte scans van originelen
van slechte kwaliteit Visioneer OneTouch met Kofax® VRS™ (Virtual ReScan®)-technologie zit ingebouwd in het scannerstuurprogramma zodat u perfecte scans krijgt van originelen van slechte kwaliteit. Met
VRS is het ook niet meer nodig om documenten opnieuw te scannen, dankzij de automatische functies voor bijsnijden, rechtzetten, het regelen van de helderheid en het opschonen van de randen. Dit zit allemaal al in Visioneer OneTouch, dus al uw scanvereisten worden gerealiseerd met één druk op de knop. De meeste nieuwe gebruikers van document-imaging zijn geen scannerexperts, dus vereenvoudigde ‘muisklik’
-oplossingen die hoogwaardige beelden en integratie in edrijfsapplicaties bieden, zijn voor hen essentieel.
Korte samenvatting Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs:
Deze korte samenvatting van de Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox DocuMate 152, 216 x 356 mm, 600 x 1200 DPI, 24 Bit, 0,25 sec/pagina, Paginascanner, Grijs
Lange samenvatting Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs :

Xerox 152, DocuMate. Maximum scanformaat: 216 x 356 mm, Optische scanresolutie: 600 x 1200 DPI, Kleurdiepte invoer: 24 Bit. Soort scanner: Paginascanner, Kleur van het product: Grijs. Type beeldsensor: CCD, Dagelijkse diensten cyclus (max): 30000 pagina's. Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox DocuMate 152 Paginascanner 600 x 1200DPI A4 Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Scannen
Maximum scanformaat *
216 x 356 mm
Optische scanresolutie *
600 x 1200 DPI
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Duplex scannen *
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
24 Bit
Grijsniveaus
65536
Flatbed scan snelheid (b/w, A4)
0,25 sec/pagina
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Paginascanner
Kleur van het product *
Grijs
Prestatie
Type beeldsensor *
CCD
Dagelijkse diensten cyclus (max) *
30000 pagina's
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
ISO A-series afmetingen (A0...A9)
A4
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB 2.0
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
30 W
Stroomverbruik (in standby)
6 W
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
350 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
512 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,7 kg
Breedte
309 mm
Diepte
160 mm
Hoogte
Hoogte van het product
141 mm
Breedte verpakking
251,5 mm
Hoogte verpakking
254 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,81 kg
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X