X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PREMIER 80 A4 WHITE PAPER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
003R91720 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5017534917204
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 28 mrt 2016 22:13:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 46602
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter
wit PK/500VL Doos 5 pakken

Marketingtekst Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter.
wit PK/500VLXerox papier Premier A4 80g/m² witMultifunctioneel, hagelwit kantoorpapier.Geschikt voor kopieerapparatuur, plain-paperfaxen,laserprinters en inkjetprinters, zowel zwart/wit alskleuren inkjetprinters.Zowel enkel- als dubbelzijdig te gebruiken.Verkrijgbaar in elementair chloorvrij (ECF) of totaalchloorvrij (TCF 100% chloorvrij geproduceerd).Verpakt per 500 vel.
Korte samenvatting Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER, 40 - 65 procent, 5 - 35 °C, 18 - 30 °C, 40 - 60 procent, A4
Lange samenvatting Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Xerox PREMIER 80 A4 WHITE PAPER. Media gewicht: 80 g/m². Media-afmetingen (1 vel): A4
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
80 g/m²
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
40 - 60 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 35°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
40 - 65 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
18 - 30°C
Overige specificaties
Media-afmetingen (1 vel)
A4
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
500
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
165 ± 3 CIE