X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wecare
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WEC3510
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wecare: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13489
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter
Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets

Marketingtekst Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter.
Coated 90g/m² 1 zijdig Wecare papier colour print A4 coated 90g/m² 1 zijdig Geschikt voor 360 tot 1440 DPI
Korte samenvatting Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets, 90 g/m², 25 vel, 210x297 mm
Lange samenvatting Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wecare Colour Print Inkjet Paper A4, 25 sheets. Media gewicht: 90 g/m². Aantal vel per pak: 25 vel, Afmetingen papier: 210x297 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
90 g/m²
Overige specificaties
Afmetingen papier
210x297 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
25 vel
Technische details
360-1440 dpi print resolution