X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ZP-130
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ZP-130 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4949268610834
Categorie :
Wireless computer input device which allows users to point to items on a screen on write and draw on screen.
lichtpennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:42:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 66245
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wacom ZP-130 lichtpen:
De korte redactionele beschrijving van Wacom ZP-130 lichtpen
Intuos3 Ink Pen

Marketingtekst Wacom ZP-130 lichtpen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom ZP-130 lichtpen.
De Intuos3 Ink Pen is het ideale invoerapparaat voor het overtrekken en illustreren van originelen of het invoeren van handgeschreven teksten en handtekeningen, waarbij de resultaten direct op het beeldscherm weergegeven worden.

Leg het papier of tekenbord op het tablet en u kunt gelijk beginnen. Met de navulbare balpen kunt u net zo werken als met een gewone pen, en dat op papier tot 10 mm dikte.
Korte samenvatting Wacom ZP-130 lichtpen:
Deze korte samenvatting van de Wacom ZP-130 lichtpen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom ZP-130, 151 x 13 mm, 12 g, Grijs
Lange samenvatting Wacom ZP-130 lichtpen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom ZP-130 lichtpen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom ZP-130. Afmetingen pen L x D: 151 x 13 mm, Gewicht pen: 12 g. Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen pen L x D
151 x 13 mm
Gewicht pen
How heavy the pen is.
12 g
Technische details
Drukniveau's
A gradation of applied amount of pressure.
1024
Hoek schuine stand
60 - 60°
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs