X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Intuos
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
INTUOS2 DESIGNER PEN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
XP-501A
Categorie :
Wireless computer input device which allows users to point to items on a screen on write and draw on screen.
lichtpennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19994
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN:
De korte redactionele beschrijving van Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN
INTUOS2 DESIGNER PEN OPTIONAL

Marketingtekst Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN.
Crafted from brushed aluminium, the ultra-comfortable Intuos2 Designer Pen with its unique stylish design is the choice for everyone who want to experience the sophisticated way of working with a digitiser pen.

Intuos2 input devices can not be used with Intuos1 tablets!

Rubberised, ergonomically shaped and balanced grip
Pressure-sensitive pen tip
Tilt sensitive
Programmable double-side switch
Eraser
Tool ID
Korte samenvatting Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN:
Deze korte samenvatting van de Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN, 20 g
Lange samenvatting Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Intuos INTUOS2 DESIGNER PEN, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom INTUOS2 DESIGNER PEN, Intuos. Gewicht pen: 20 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht pen
How heavy the pen is.
20 g
Technische details
Drukniveau's
A gradation of applied amount of pressure.
1024
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Wacom 10 Felt nibs (refill)
Wacom 10 Felt nibs (refill)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PSI-A038
 —