X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Intuos
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intuos2 Lens Cursor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
XC-210 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
De muis is samen met het toetsenbord de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Let u er bij het kopen van een muis op dat u de juiste aansluiting kiest, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer.\
De vier belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB, dit is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.\
- Serieel, dit soort aansluiting is vrij ouderwets. Seriële stekkers zijn trapeziumvormig.
muizen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 69077
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor:
De korte redactionele beschrijving van Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor
Intuos2 Lens Cursor

Marketingtekst Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor.
Met zijn druk- en kantelgevoeligheid is de Intuos Airbrush het perfecte instrument voor iedereen die betrokken is bij de digitale creatie, bewerking en retouchering van afbeeldingen. Het aanbrengen van inkt wordt ongelooflijk realistisch gesimuleerd. Door rekening te houden met de sproeiafstand en de kantelhoek lijkt het resultaat van de digitale airbrush verrassend sterk op dat van het authentieke instrument. Met het gebruiksvriendelijke vingerwieltje kunnen 1024 niveaus van fijne gradaties aangebracht worden. Als u het wieltje loslaat, keert de airbrush, in tegenstelling tot de traditionele luchtpenselen, naar zijn oorspronkelijke positie terug. Zo kan de aanbrenging van digitale inkt constant blijven.
Korte samenvatting Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor:
Deze korte samenvatting van de Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor, RF Draadloos, Laser, Intuos2
Lange samenvatting Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Intuos Intuos2 Lens Cursor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom Intuos2 Lens Cursor, Intuos. Aansluiting: RF Draadloos, Bewegingsdetectietechnologie: Laser. Compatibiliteit: Intuos2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Invoerapparaat
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
RF Draadloos
Aantal knoppen*
The number of buttons that there are in/on the product.
5
Bewegingsdetectietechnologie*
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Laser
Scroll
Move displayed text or graphics in a particular direction on a computer screen in order to view different parts of them.
Yes
Invoerapparaat
Bewegingsresolutie *
Het aantal beeldpunten dat aanwijsapparaat detecteert per inch.
2540 DPI
Gewicht en omvang
Gewicht muis
How heavy the mouse is.
72 g
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Intuos2
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Targus Laser Wireless Desktop Mouse
Targus Laser Wireless Desktop Mouse
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AMW14EU
 — 
Targus 8-Button Laser USB Mouse
Targus 8-Button Laser USB Mouse
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AMU14EU
 —