X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intuos3 CarePack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PTZ-PACK
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 18:02:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38016
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wacom Intuos3 CarePack:
De korte redactionele beschrijving van Wacom Intuos3 CarePack
Intuos3 CarePack

Marketingtekst Wacom Intuos3 CarePack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Intuos3 CarePack.
Het Intuos3 CarePack breidt de standaard tweejarige garantie van uw Intuos3 tablet uit naar vier jaar.
Korte samenvatting Wacom Intuos3 CarePack:
Deze korte samenvatting van de Wacom Intuos3 CarePack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Intuos3 CarePack, Intuos3
Lange samenvatting Wacom Intuos3 CarePack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Intuos3 CarePack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom Intuos3 CarePack. Compatibiliteit: Intuos3
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
2 jaar
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Intuos3