X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Intuos
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intuos3 A5 USB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PTZ-630G-F
Categorie :
Op een grafisch tablet kunt u schrijven en tekenen met de bijbehorende pen. Dit wordt direct doorgegeven aan de computer waar het verder verwerkt wordt. Met een programma voor handschriftherkenning kunt u bijvoorbeeld met de hand schrijven in plaats van typen om tekst in te voeren in uw computer. Ook kunt u met de pen uw muis bedienen, wat erg praktisch is in bijvoorbeeld tekenprogramma\'s.
grafische tabletten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14720
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet:
De korte redactionele beschrijving van Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet
Intuos3 A5 USB

Marketingtekst Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet.
Met een werkoppervlak van 203 x 152 mm past de nieuwe Intuos3 A5 gemakkelijk op elk bureau of in uw aktetas. Daardoor wordt het de volmaakte aanvulling voor gebruikers van laptops. Daardoor heeft het de perfecte omvang voor iedereen wiens ideeën groter zijn dan een bureau.

Net als alle andere Intuos3-pentabletten bevat de Intuos3 A5 een Intuos3 Grip Pen (inclusief de Stroke Pen- en Felt Pen-punten), de muis met 5 toetsen en de ExpressKeys en Touch Strips aan weerszijden van het tablet.

Drukgevoelig met 1024 niveaus
Maak natuurlijke potloodlijnen, penseel- en gumstreken.

Kantelgevoeligheid
Kantel het invoerapparaat in elke gewenste richting en maak daarmee natuurlijke potloodlijnen, penseel en gumstreken.

Tool ID
Met Tool ID kunt u elk Intuos3-invoerapparaat afzonderlijk instellen voor elk programma. De opgeslagen instellingen worden automatisch geactiveerd zodra het programma wordt gestart.

ExpressKeys
ExpressKeys zijn een reeks toetsen links en rechts van het actieve vlak. Wijs uw favoriete sneltoetsen of macro’s aan deze toetsen toe, waarna u uw toetsenbord verder terzijde kunt schuiven.

Touch Strip
Met de nieuwe Touch Strip kunt u uw vingers rechtstreeks op het tablet gebruiken – net als bij het Touchpad van een laptop. Zoom met een enkele vingerbeweging in of uit afbeeldingen of blader door tekstdocumenten of HTML-editors.

Absolute positionering
U zult nooit tegen de rand van de muispad aankomen – de pentabletten van Wacom werkt met absolute positionering, waarbij het actieve vlak het volledige beeldscherm voorstelt.

Gum
U kunt fouten heel eenvoudig corrigeren: u hoeft alleen maar de pen om te draaien!

Snoer- en batterijloos
Geen van de invoerapparaten heeft een snoer of batterij nodig – het tablet voorziet de invoerapparaten van de nodige stroom.

Plug & Play-installatie
Het Intuos3-pentabletsysteem is snel en eenvoudig te installeren en is compatibel met al uw programma's.

Wacom pentechnologie
De door Wacom gepatenteerde draad- en batterijloze pentechnologie beschikt u over een hoogwaardig en betrouwbaar product dat vrijwel onderhoudsvrij is. Het technologie staat garant voor hoge kwaliteit van de producten, gemaakt door de wereldleider op het gebied van invoerapparaten met pen.
Korte samenvatting Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet:
Deze korte samenvatting van de Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Intuos Intuos3 A5 USB, Bedraad, 20,3 x 15,2 mm, USB, 6 mm, 200 punten per seconde, 2,5 m
Lange samenvatting Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Intuos Intuos3 A5 USB 20.3 x 15.2mm USB grafische tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom Intuos3 A5 USB, Intuos. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Working area: 20,3 x 15,2 mm, Aansluiting: USB. Report rate (pen): 200 punten per seconde. Lengte snoer: 2,5 m. Tablet gewicht: 1 kg. Afmetingen (BxDxH): 34,5 x 26,2 x 1,3 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Tablet
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Working area*
The area that can be worked on.
20,3 x 15,2 mm
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
USB
Maximale leeshoogte*
De maximale hoogte boven het pad waarop penbewegingen nog geregistreerd worden.
6 mm
Pen
Inclusief pen*
The product includes a pen.
Yes
Drukniveau's*
A gradation of applied amount of pressure.
1024
Report rate (pen)
200 punten per seconde
Muis
Inclusief muis*
A mouse is included with this product.
Yes
Poorten & interfaces
Lengte snoer
How long the cable is.
2,5 m
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Gewicht en omvang
Tablet gewicht
1 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
34,5 x 26,2 x 1,3 mm
Aantal knoppen
The number of buttons that there are in/on the product.
5
Inclusief tablet
Yes