X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Menustrip for Intuos2 A3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PSH-A226
Categorie :
Piece of computer hardware equipment used to provide data and control signals to an information processing system such as a computer or other information appliance. Examples of input devices include keyboards, mouse, scanners, digital cameras and joysticks.
overige input devices
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:29:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25248
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Wacom Menustrip for Intuos2 A3:
De korte redactionele beschrijving van Wacom Menustrip for Intuos2 A3
Menustrip voor Intuos2 A3

Marketingtekst Wacom Menustrip for Intuos2 A3

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Menustrip for Intuos2 A3.
Papieren menustrip voor de Intuos2 A3. De menustrip is eenvoudig te vervangen
Korte samenvatting Wacom Menustrip for Intuos2 A3:
Deze korte samenvatting van de Wacom Menustrip for Intuos2 A3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Menustrip for Intuos2 A3
Lange samenvatting Wacom Menustrip for Intuos2 A3:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Menustrip for Intuos2 A3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Wacom Menustrip for Intuos2 A3
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs