X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VLS Glass
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VLSGLASS/SI
Categorie :
Device used to attach a speaker to a wall.
luidspreker steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6864
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun
VLS Glass

Marketingtekst Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun.
De VLS Glass universele luidsprekervloerstandaard is ideaal voor front- en surround-luidsprekers (met een gewicht van max. 1,5 kg) van thuisbioscoopsystemen. Zoals de naam al zegt, heeft deze luidsprekerstandaard een glazen basis, die deels schuilgaat achter een roestvrijstalen plaat. Door de transparantie van het glas gaat deze VLS helemaal samen met zijn omgeving. De buis en andere elementen hebben een chroom-look, wat het exclusieve karakter van deze standaard accentueert. Het stijlvolle ontwerp van de VLS Glass is een perfecte aanvulling voor uw interieur, terwijl de functionaliteit (u kunt de luidsprekers exact op de gewenste positie en hoogte plaatsen) uw thuisbioscoopervaring enorm zal verbeteren.

Zoals de naam al zegt, heeft deze luidsprekerstandaard een glazen basis, die deels schuilgaat achter een roestvrijstalen plaat. Door de transparantie van het glas gaat deze VLS helemaal samen met zijn omgeving. De buis en andere elementen hebben een chroom-look, wat het exclusieve karakter van deze standaard accentueert. Het stijlvolle ontwerp van de VLS Glass is een perfecte aanvulling voor uw interieur, terwijl de functionaliteit (u kunt de luidsprekers exact op de gewenste positie en hoogte plaatsen) uw thuisbioscoopervaring enorm zal verbeteren.
Korte samenvatting Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun:
Deze korte samenvatting van de Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's VLS Glass
Lange samenvatting Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's VLS Glass Zilver speaker steun, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's VLS Glass
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
In hoogte verstelbaar
The part of the device that can be adjusted to change the height.
Yes
Verstelbare plateaus
Yes
Spikes inclusief
Yes
Gewicht en omvang
Minimale afstand van de vloer
56 cm
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
220 mm
Hoogte
Hoogte van het product
1020 mm
Maximale gewichtscapaciteit
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
1,5 kg
Diepte
The distance from the front to the back of something.
220 mm
Overige specificaties
Maximum afstand van de vloer
1,02 m