X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VLB412 loudspeaker wall support
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VLB412
Categorie :
Supports, usually made out of metal, that are attached to the wall and used to hang a flat panel screen for a TV or a computer.
flat panel muur steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:27:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5075
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Vogel's VLB412 loudspeaker wall support:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's VLB412 loudspeaker wall support
VLB412 luidsprekerwandsteun

Marketingtekst Vogel's VLB412 loudspeaker wall support

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's VLB412 loudspeaker wall support.
Bevestig uw luidspreker (max. 20kg) aan de wand zonder in de luidspreker te schroeven.

De klemconstructie maakt een schroefloze bevestiging van uw luidspreker mogelijk. Heeft een kantel- en draaifunctie om een optimale kijkpositie te garanderen.
Korte samenvatting Vogel's VLB412 loudspeaker wall support:
Deze korte samenvatting van de Vogel's VLB412 loudspeaker wall support-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's VLB412 loudspeaker wall support, Zwart
Lange samenvatting Vogel's VLB412 loudspeaker wall support:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's VLB412 loudspeaker wall support, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's VLB412 loudspeaker wall support. Maximaal gewicht (capaciteit): 20 kg. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 30 cm, Diepte: 15 cm, Hoogte: 20 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Montage
Maximaal gewicht (capaciteit)*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
20 kg
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
300 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
150 mm
Hoogte
Hoogte van het product
200 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2 kg