X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TVA-2048I loudspeaker holder
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TVA2048I
Categorie :
Supports, usually made out of metal, that are attached to the wall and used to hang a flat panel screen for a TV or a computer.
flat panel muur steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:45:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8447
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder
TVA-2048I luidspreker-houder

Marketingtekst Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder.
Deze luidspreker-houder is bestemd voor bevestiging onder een Evolution TV-wandsteun (TVB) van Vogel's. Bevestig de TVA 2048 houder op uw TV-wandsteun voor de ultieme ruimtebesparende oplossing.
Korte samenvatting Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder:
Deze korte samenvatting van de Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder, Wit, 1,5 kg
Lange samenvatting Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's TVA-2048I loudspeaker holder. Kleur van het product: Wit. Gewicht: 1,5 kg
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,5 kg